WordPress Websites

Een professionele en moderne website is erg belangrijk tegenwoordig. Websites van C 3 Computers zijn een complete oplossing voor het MKB. Eenvoudig en betaalbaar door het gebruik van WordPress.

EENVOUDIG & BETAALBAAR
BEHEER IN EIGEN HAND
Flexibel & Veilig
Professioneel Ontwerp
GEEN VERBORGEN KOSTEN

Professionele website of webshop

Wist u dat C 3 Computers ook een professionele website of webshop voor u kan bouwen? Uiteraard geheel op maat met extra aandacht voor de inhoud. Geef ons uw wensen door en onze webdesigner gaat ermee aan de slag !

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de teksten of afbeeldingen van uw website. Door een zeer makkelijk en overzichtelijk (CMS) systeem kunt u dit makkelijk zelf aanpassen, maar kunnen wij dit ook geheel voor u verzorgen. Ook bij eventuele vragen, problemen of storingen kunnen wij u razendsnel ondersteunen.

Als totaalleverancier kunnen wij ook de hosting van uw website verzorgen. Door het gebruik van hypermoderne servers en de laatste technieken is uw site optimaal beschermt tegen spam- en virusaanvallen en is de snelheid en stabiliteit van uw website gegarandeerd.

WordPress onderhoud

Met een onderhoudscontract gaat u nog een stap verder. Uw website wordt periodiek geüpdatet zodat deze niet gehackt kan worden door derden. Denk hierbij aan het misbruiken van uw website voor criminele doeleinden. Uiteraard valt telefonische ondersteuning en advies ook binnen dit contract.

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij C 3 Computers bent u aan het goede adres. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.